Ga goed uit elkaar

familierecht advocaat den haag

Op zich is het natuurlijk al een drama als je als partners besloten hebt om te gaan scheiden, pijn en verdriet kunnen gevoelens naar boven brengen die je liever niet hebt. Het is ook niet onverstandig om de hulp in te schakelen van een professional voor de juridische afwikkeling ervan, een familierecht advocaat Den Haag is hier zeker op zijn plaats. Een goed gevoel, en vertrouwen in de advocaat is een eerste vereiste, zodat je met een gerust hart je belangen kunt laten behartigen.

Ook geschikt wanneer je samen de scheiding wilt regelen

Soms gebeurd het dat er gescheiden wordt, maar dat er als partners wordt besloten om als vrienden uit elkaar te gaan. In dit geval is het verstandig om samen een familierecht advocaat Den Haag in de arm te nemen, alle afspraken over de scheiding worden in het scheidingsverzoek opgenomen. De advocaat zal voor beiden de zaken behartigen, hierbij is het van groot belang dat deze neutraal blijft en geen partij kiest.

familierecht advocaat den haag

Lukt het niet om afspraken te maken?

Gevoelens komen altijd kijken bij een scheiding, het kan natuurlijk voorkomen dat een van de partijen het er niet mee eens is. Op deze manier wordt het ingewikkeld om dan goede afspraken te maken, in dit geval kun je niet anders als een familierecht advocaat Den Haag in de arm nemen om een scheiding af te wikkelen. Het ouderschap moet besproken worden, wat gebeurd er met de inboedel en de overige bezittingen die je samen met je partner hebt gekocht?