Hypotheken via NHP

Overwaarde benutten

Ben je opzoek om een nieuw huis te kopen? Dan moet je uiteraard een hypotheek afsluiten. Huizen zijn namelijk zeer prijzig. Je kan er ook voor kiezen om een huis te huren, maar dat is misschien niet ideaal voor jou. Als je dan er voor kiest om een te kopen en dus een hypotheek af te sluiten wil je natuurlijk dat dit zo voordelig mogelijk is. Heeft u een woning die veel meer waard is dan het bedrag dat u nog heeft openstaan aan hypotheek? Dan heeft u overwaarde! Daarom kunt je nu de overwaarde benutten voor het vervullen van allerlei wensen. NHP is overwaarde-expert en helpt u daar graag bij.

Overwaarde benutten

Voordelen van kopen

Als je een huis hebt gekocht zitten daar natuurlijk een hoop pluspunten aan. Je hebt nu je eigen plekje en je kunt doen en laten wat je wilt. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van de muren. Als je een huis huurt kun je dan in de problemen komen want daar zitten voorwaarden aan vast. Niet iedereen heeft natuurlijk de middelen om een hypotheek te betalen. Dan is de optie om te huren wel een betere keuze. Een ander voordeel van een koophuis is dat wanneer je samen gaat wonen je de kosten van de hypotheek kunt verdelen. Dat kan met huren ook, maar als je dan stopt met huren heb je niks meer. Bij een koophuis heb je aan het eind een huis en dus zekerheid van een eigen plek.

Meer dan hypotheken

Bij NHP kun je niet alleen terecht voor eerlijk en onafhankelijk advies voor hypotheken, maar je kunt hier ook terecht voor een lijfrente en pensioen. Dus als je niet zeker weet of je genoeg pensioen hebt opgebouwd kun je deze aanschaffen. Waar je ook bij hen terecht kan is voor advies bij een overlijdensverzekering. Een overlijdensverzekering is eenmaal noodzakelijk, maar je wilt dan wel dat hier zo min mogelijk kosten aan zitten. Daarom kun je hier gemakkelijk alle verzekeringen vergelijken en zo de goedkoopste via NHP afsluiten.