Mooi voor de dag komen met expofit

Expofit

Ik heb een bedrijf. Hoe kan het ook anders. Ik heb een bedrijf en daarmee verkoop ik bepaalde producten die je niet zomaar in de supermarkt tegenkomt. Daarom is het belangrijk dat ik mijn waar een beetje kan aanprijzen en dat doe ik onder andere op beurzen en expo’s en dat soort dingen. Nou, daarvoor heb je natuurlijk ook wat stands en banners en zo nodig, en daarvoor maak ik gebruik van expofit.

Expofit

Alles in een keer geregeld

Iets wat ik fijn vind, is om vaak gewoon voor het hele pakket te gaan. Geen gezeik, niet moeilijk doen over dat ene kleine dingetje erbij, dat doosje vol met flyers, ik wil gewoon het gehele pakket in één keer kunnen kopen en dan verwacht ik natuurlijk ook wel een betere prijs dan als ik het allemaal los zou kopen. Maar goed, ik heb het natuurlijk ook niet allemaal even goed in de hand dus dan wordt het zo nu en dan ook wat lastiger.

Een goede dag op de beurs

Ik heb een hele goede dag gehad vandaag op de beurs. Ik heb mijn hele pakket uitgestald en ervoor gezorgd dat alles er tiptop in orde uitzag en dat was te zien kan ik je vertellen. Er waren een hele hoop leuke mensen op af gestapt en ik ben eigenlijk best wel een beetje in de wolken als ik dat zo mag zeggen. Ik word er in ieder geval heel gelukkig van dat het is gelukt.