Snel een huis verkopen zonder makelaar

huis verkopen zonder makelaar

De huizen in Nederland zijn de afgelopen jaren behoorlijk in waarde toegenomen. Dit had onder andere te maken met de grote vraag naar huizen en het relatief kleine aanbod. Inmiddels is de markt weer aan het normaliseren en wordt er minder vaak overboden op een huis. Daarnaast duurt het ook weer iets langer voordat je een koper gevonden hebt. Als je graag wilt verhuizen en je woning in de verkoop wilt zetten dan is het belangrijk dat je dit op de juiste manier doet. Vooral als je kiest voor een huis verkopen zonder makelaar

Verschillende verkoopkanalen gebruiken

Een huis verkopen zonder makelaar levert verschillende voordelen op. Het grootste voordeel is toch wel dat er een groter bedrag voor jou overblijft. Het nadeel is uiteraard dat je alles zelf moet regelen. Dit brengt dan ook risico’s met zich mee. Mocht je goed op de hoogte zijn van wat er komt kijken bij de verkoop van een woning dan is het zeker de moeite waard om de woning zelf te verkopen.

Voor het verkopen van je woning kun je verschillende verkoopkanalen gebruiken. Een platform waar veel mensen op kijken voor het kopen van een woning is Funda. Als jij dus je woning wilt verkopen dan is het zeer verstandig om hier gebruik van te maken. Naast Funda zijn er ook nog een aantal andere populaire verkoopkanalen waar makelaars gebruik van maken. Neem de tijd om dit te onderzoeken en zorg ervoor dat zoveel mogelijk mensen jouw woning te zien krijgen.

huis verkopen zonder makelaar

Laat mooie foto’s maken!

Om uiteindelijk mensen langs te laten komen voor een bezichtiging, dien je ervoor te zorgen dat je de aandacht trekt. Dit doe je door mooie foto’s online te zetten. In veel gevallen is het verstandig om hier een fotograaf voor in te huren. Door net wat meer aandacht te besteden aan de foto’s krijg je hoogstwaarschijnlijk een hoger bedrag voor de woning en/of wordt de woning sneller verkocht.