Tulpenfonds is de aanbieder van een AOV voor zelfstandige

aanmaning

Als zzp’er ben je genoodzaakt om een hoop zaken zelf te regelen, zo ook de verzekeringen. Dit is echter voor de meeste zelfstandigen een lastige en ingewikkelde opgave. Er zijn ontzettend veel verschillende verzekeringen mogelijk. Hierdoor is het lastig om te bepalen welke verzekeringen je nodig hebt. Ook bestaan er een aantal misverstanden over bepaalde verzekeringen. In dit artikel leg ik uit waarom Tulpenfonds de oplossing is voor jou. 

Tulpenfonds

Tulpenfonds is onderdeel van Acture Groep. Acture Groep is marktleider in de verzekering van sociale zekerheid. Daarnaast zijn ze al langer dan 10 jaar actief in deze branche. Zij hanteren een visie dat elke zelfstandige graag zijn of haar eigen keuzes wil maken. Hierdoor is het bij hun mogelijk om zelf te bepalen welk vangnet je kiest. Zij zijn onder andere aanbieder van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Deze verzekering is uitermate geschikt voor zzp’ers. 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Hierboven is al benoemt dat Tulpenfonds een aanbieder is van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Over deze verzekering bestaan veel misverstanden. De een zegt bijvoorbeeld dat er helemaal geen AOV nodig is als zzp’er en de ander zegt juist dat het wel belangrijk is. Daarnaast wordt deze verzekering ook als duur beschouwt. Doordat je bij Tulpenfonds zelf jouw vangnet kunt bepalen, kun je de verzekering zo duur of goedkoop maken als je zelf wil. Zo is het mogelijk om zelf de hoogte van je premie te bepalen.

Wil je graag meer informatie over een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Dan raad ik het aan om zeker een kijkje te nemen op www.tulpenfonds.nl. Zij weten alles over deze verzekering af en kunnen jou ongetwijfeld verder helpen.