Waar kun je voor een hypotheek bedrijfspand terecht? 

hypotheek bedrijfspand

Misschien is de volgende stap voor jouw bedrijf om achter een hypotheek bedrijfspand aan te gaan zodat jouw bedrijf verder kan groeien of op een andere manier kan ontwikkelen. Vaak huren bedrijven in de eerste jaren een pand, omdat zij geen jaarcijfers kunnen tonen aan een hypotheekadviseur. Wanneer deze cijfers op tafel gelegd kunnen worden en je als eigenaar van het bedrijf vertrouwen hebt in je cijfers, kun je op zoek naar een goede partij om een hypotheek bij te kunnen regelen. Dit is namelijk onmisbaar wanneer je serieus op zoek gaat naar een bedrijfspand of plannen hebt om er een te gaan bouwen. 

hypotheek bedrijfspand

Waar begint de zoektocht?

Wanneer je de zoektocht naar een goede partij voor de hypotheek bedrijfspand begint, kun je ontzettend veel verschillende kanten op. Veel ondernemers beginnen hun zoektocht bij de bank waar zij al jaren vertrouwen in hebben zowel privé als zakelijk. Dan hebben zij een basis om te gaan vergelijken. Je kunt voor hypotheken op best wel wat plekken terecht. Vaak bieden makelaarskantoren ook hypotheekadvies aan of heb je bedrijven die zich volledig gespecialiseerd hebben op het verstrekken van hypotheken. Je kunt bij diverse adviseurs langsgaan om te kijken wat de mogelijkheden per bedrijf zijn en ook wat de mogelijkheden zijn omtrent de hypotheekrentes. Deze kunnen namelijk erg verschillen per financieringsmaatschappij. 

Verschillende hypotheekverstrekkers

Je kunt daarom voor een partij kiezen of voor een bedrijf dat samen met meerdere hypotheekverstrekkers werkt, zodat jij zo breed mogelijk kunt kiezen. Daarnaast is het goed om ervaringen uit te wisselen met andere eigenaren die ook een bedrijfshypotheek hebben afgesloten, zodat jij weet waar de goede verhalen vandaan komen.