Wilt u samenwerken met een boekhouder in Schiedam of omstreken?

Onlangs hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze boekhouder. Deze boekhouder was al jaren actief voor onze kleine onderneming. Deze boekhouder, uit Schiedam afkomstig, wilde niet langer meer werken. Hij wilde gaan genieten van zijn pensioen. Onlangs had onze boekhouder uit Schiedam namelijk kleinkinderen gekregen en hij merkte dat hij hier meer tijd mee wilde spenderen. Ondanks het feit dat onze boekhouder uit Schiedam ontzettend veel plezier en energie uit zijn werk haalde al die jaren, is hij er mee gestopt. Wij hebben toen een mooi feest georganiseerd bij ons op het bedrijf in Schiedam. Ondanks de coronapandemie zaten wij toen net in een periode dat het mogelijk was om wat grotere groepen uit te kunnen nodigen. Dit hebben wij dan ook gedaan. Het was aan de rand van Schiedam en het was een prachtig afscheidsfeest. Maar zoals bij veel feestjes komt na het feest de tijd van opruimen. Zo ook binnen ons bedrijf, waar ineens geen goede boekhouder meer aanwezig was. Omdat de tijd door gaat was het voor ons wel van belang om snel weer een nieuwe boekhouder aan te nemen. Omdat ons bedrijf gevestigd is in Schiedam, vonden wij het van belang om een goede boekhouder uit Schiedam te vinden. De oude boekhouder uit Schiedam had helaas niet meer zo’n grote klantenkring en wist ons ook niet een goede aan te raden. Dit had namelijk wel onze voorkeur, want een goede boekhouder scheelt veel werk! Wij waren afhankelijk van het internet om een goede boekhouder uit Schiedam te vinden. Op het internet hebben we toen gezocht naar een goede boekhouder uit Schiedam en er waren een aantal websites die ons aanspraken. Uiteindelijk hebben we gekozen om verder te zoeken op de website booky.nl

Een boekhouder in Schiedam of omstreken

Wij vonden dat de website erg no-nonsense was en dat was het eerste dat ons aansprak. Het was namelijk zo dat onze vorige boekhouder uit Schiedam ook ontzettend no-nonsense te werk ging. Dit was altijd ontzettend prettig samenwerken. We hebben op de website veel informatie kunnen vinden die ons aansprak. Er werd op de website namelijk duidelijk beschreven wat de diensten van booky.nl inhielden. Wij hadden natuurlijk ook wel wat voorwerk gedaan en hebben bij verschillende andere boekhouders opgevraagd wat voor dienst zij kunnen leveren. Toch vonden wij de diensten zoals deze werden beschreven op booky.nl het meest betrouwbaar overkomen. Omdat we enthousiast waren nadat wij de website hadden gelezen, waren wij sterk van mening dat deze boekhouder een match zou worden. We wisten alleen nog niet waar deze boekhouder te werk gaat. We zagen dat deze boekhouder in Schiedam te vinden is. Eigenlijk in een hele regio om Rotterdam heen. Dat was precies waar we ook specifiek naar op zoek waren, want een boekhouder uit de regio past goed bij ons bedrijf. We hebben toen via de website contact opgenomen. Nu we een tijdje met elkaar contact hebben gehad zijn wij tot de conclusie gekomen dat dit een hele geschikte vervanger is voor ons bedrijf!

Bent u ook op zoek naar een goede boekhouder?

Wanneer u meer wilt weten over deze boekhouder uit Schiedam, gaat u dan eens:

  • Naar booky.nl surfen.
  • Op de website informatie lezen die u aanspreekt.
  • Contact opnemen met dit bedrijf om te ervaren of er voor u ook sprake is van een klik.

Wij zijn ontzettend blij met deze boekhouder uit Schiedam en hopen dat hij ook voor andere mensen goed werk kan verrichten in de boekhouding!