Beste Tomzitting Advocaat zoeken

Beste Tomzitting Advocaat

Wanneer je op zoek bent naar de beste Tomzitting advocaat, dan ben je hier aan het juiste adres. TOM zitting  (Transactie Officier van Justitie Zitting) wil zeggen een zitting zonder dat er een rechter aan te pas hoeft te komen. Voordeel hiervan is dat er een mogelijkheid bestaat dat er sprake is van vrijspraak of het betalen van een boete. Komt een zaak voor bij de rechter, dan loop je vaak de kans dat deze straf een stuk hoger zal zijn. Het is altijd aan te raden om een advocaat erbij te betrekken, deze weet alle in en outs tijdens een zitting.

Beste Tomzitting Advocaat

De beste Tomzitting advocaat gevonden

Nog nooit in mijn leven ben ik in aanraking gekomen met justitie, tot die ene keer. Vanaf mijn geboorte ben ik altijd een brave burger geweest, tot de dag dat ik een keer haast had. Ik had een afspraak, die erg belangrijk voor mij was. Helaas begon deze dag al slecht, tot het gevolg dat ik te laat op deze afspraak zal zijn. Daarom leek het mij “verstandig” om even flink het gaspedaal in te trappen. Helaas voor mij, werd ik die dag door de politie aangehouden. Mijn snelheid was veel te snel en daarom zal deze zaak voorkomen bij justitie.

Gelukkig is er mij geen grote boete of een straf opgelegd. Wel een flinke waarschuwing. Mede door de advocaat die ik o hulp had gevraagd, is alles zonder rechter erbij afgehandeld. Ik denk tegenwoordig wel na voordat ik het gaspedaal weer intrap.