Bitcoins kopen

Munten

Een vak kan je het wel noemen; bitcoins kopen, want het is zeker geen gemakkelijk vak, met wisselende koersen, onzekerheden en spanning is het best een grote gok om bitcoins te verkopen. Eigenlijk kan je het niet simpelweg bitcoins kopen noemen. Investeren is een veel beter woord, want dat is wat je doet. Als je bitcoin alleen zou kopen dan zou je alleen een na een tijdje een heel duur virtueel ruilmiddel hebben. Daarom moet je niet alleen bitcoin kopen, je moet ook de onvoorspelbare koersen volgen, slimme keuzes maken, en uiteindelijk je bitcoin weer verkopen.

Crypto

Miljonair worden door te wachten

Het klinkt als ieders zijn droom; miljonair worden door te wachten. Omdat het te mooi lijkt om waar te zijn betekent dat niet dat dat ook daadwerkelijk zo is. Als je in 2010 in bitcoin had geïnvesteerd was je nu miljonair geweest. 1 bitcoin was € 0,001 waard bij de beginwaarde van bitcoin. Als je dus ook maar 2 euro besteed had in Bitcoin had je 2.000 bitcoins gehad. Als je die bewaard had tot nu, had je alsnog 2.000 bitcoins gehad, alleen waren die bitcoins nu veel meer waard. zo’n 6.591x zoveel waard. Als je dat nu die 2.000 bitcoins gehouden had, en nu zou verkopen, zou je nu € 13.181.640. Een miljonair mag je jezelf dan wel noemen.

Crypto

Zelf miljonair proberen te worden

Na dit verhaal gelezen te hebben, heb je vast spijt dat je niet eerder hebt geïnvesteerd in bitcoin. maar gelukkig voor jou is Bitcoin niet de enige cryptocurrency die er is. Er zijn nog genoeg andere naast bitcoin cryptocurrencies, 19 om precies te zijn, waarbij misschien niet hetzelfde gaat gebeuren. Beste Banken is een website die je kan helpen om zelf te investeren in cryptocurrency