Een zakelijke lening aanvragen via Bankr

Er zijn een aantal soorten van een bedrijfsfinanciering. Met Bankr kan je een zakelijke lening zonder gedoe regelen. Er is een bedrijfslening voor grote bedragen, maar ook voor kleine bedragen. Voor kleine bedragen heet deze rekening een microkrediet. Deze lening is ideaal voor als je snel even een paar facturen moet betalen. Als je aan het eind van de maand zit is het soms moeilijk om dingen te betalen. Voor deze situaties is deze minilening in het leven geroepen. Deze lening kan worden aangevraagd zonder BKR toetsing. Het maakt dus niet uit als je al een BKR registratie hebt. 

Hoe worden de kosten en looptijd bepaald

Als je een zakelijk krediet leent dan hangen de kosten af van het bedrag dat je leent. Leen je heel veel geld dan betaal je een relatief lage rente. Leen je weinig geld dan betaal je wat meer rente over het geleende bedrag. Bij het afsluiten van een zakelijke lening via Bankr kan je gedeeltelijk zelf bepalen in welke termijn je de lening afbetaald. Je moet van tevoren beslissen in welke termijn je de lening afbetaald. Als je een langere termijn kiest hoef je minder rente te betalen, Houd hier dus rekening mee tijdens het berekenen. Als je een zakelijke lening bij Bankr afsluit dan moet er met dit geld wel worden geïnvesteerd in de onderneming. 

De financiering die bij jou past

Er zijn een aantal verschillende soorten financieringen en bij ieder bedrijf past een andere lening beter. Voor startende ondernemers is het belangrijk dat zij een Bankr zakelijke lening zonder jaarcijfers kunnen afnemen. Bedrijven die recent gestart zijn hebben namelijk nog geen jaarcijfers. Bij Bankr een zakelijke lening oversluiten bij een bank dit kan vaak zonder dat je hier extra geld voor te betalen. Je stopt dus met de ene lening en sluit deze bij een andere geldverstrekker af.