Hulp bij belastingaangifte

hulp bij belastingaangifte

Wil je hulp bij belastingaangifte? Veel mensen vinden het lastig om het elk jaar weer zelf te doen. Ondanks dat de belastingdienst zijn best doet om het elke keer makkelijker te maken, geeft het mensen een beter gevoel als er een professional meekijkt. Voor de hulp bij belastingaangifte kun je terecht bij Bureau van Doorn – van Dun!

Bijzondere omstandigheden; hulp bij belastingaangifte

administratie

Mensen worden vaak nerveus bij het invullen van de belastingaangifte. Het is dan ook iets wat heel secuur en goed ingevuld moet worden. Als je een fout maakt kan dit grote gevolgen hebben. Je wilt voorkomen dat je te weinig betaalt en even later nog een naheffing krijgt, maar je wilt ook zeker niet teveel betalen. Dan hebben we ook nog de omstandigheden die een aangifte nóg ingewikkelder kunnen maken. Als er iemand is overleden bijvoorbeeld. Je hebt dan eigenlijk al genoeg aan je hoofd als nabestaande en als je dan ook nog dat een ingewikkelde belastingaangifte moet gaan doen voor de erfbelasting, wil je dat er natuurlijk niet graag bij hebben. Hulp is dan welkom, of niet?! Ga dan naar Bureau van Doorn – van Dun. Zij kunnen je bijvoorbeeld ook helpen bij de aan- of verkoop van een woning of bij een echtscheiding waarbij de belastingaangifte ook vaak lastig is.

Je belastingaangifte uitbesteden

Ook in andere situaties van Bureau van Doorn – van Dun je belastingaangifte overnemen. Als je een keertje geen zin hebt in alle stress rondom de aangifte of je hebt er geen tijd voor, het kan allemaal. Bureau van Doorn – van Dun zorgt er dan voor dat je alles correct en op tijd binnen krijgt. Ze bekijken nauwkeurig waar je recht op hebt en welke aftrekposten voor jou van toepassing zijn. Wil je meer weten over hun diensten? Kijk dan op de website en neem vrijblijvend contact met ze op!

hulp