Minilening aanvragen: hoe doe je dat?

200 euro lenen

Makkelijk 200 euro lenen.  Iedereen heeft weleens een periode waarin hij of zij wat krap bij kas zit. En dat is onhandig, zeker als je plotseling een dure aankoop moet doen. Stel immers dat je telefoon stuk gaat. Dan kan je maar beter zo snel mogelijk een nieuwe kopen, want anders zit je zonder telefoon. Een ander voorbeeld is dat je graag gitaar speelt, maar je gitaar is aan vervanging toe. Dan is het niet verstandig om de nieuwe aankoop uit te stellen; spelen op een oude gitaar zal waarschijnlijk ten koste gaan van je speelvaardigheid. Bovendien kun je je niet maximaal ontwikkelen als je instrument niet 100% goed is. Maar hoe moet je dat geld zo snel bij elkaar sprokkelen? Niet iedereen kan zomaar 500 euro per maand gaan sparen. In zulke gevallen, en nog veel meer, kun je erover nadenken om een minilening aan te vragen. Een minilening is een snelle en kleine lening, vaak al vanaf 50 of 100 euro. Maar minileningen kunnen oplopen tot 1000 en zelfs 2500 euro, dus ook voor wat grotere aanschaffen kun je een minilening aanvragen. Een minilening kun je snel en gemakkelijk online aanvragen. Vaak heb je het bedrag na het aanvragen al binnen een dag op je rekening staan. Zo gaat er dus niet teveel tijd overheen voordat je het geld ook echt kunt gebruiken.

200 euro lenen

Kleinbedraglenen.nl

Op kleinbedraglenen.nl kun je een overzicht vinden van allerlei aanbieders van minileningen. Zo kun je gemakkelijk de verschillende mogelijkheden vergelijken, totdat je een aanbod vindt die goed bij jouw wensen past. Minileningen kunnen verschillen wat betreft het bedrag dat je minimaal en maximaal kan lenen, maar ook de terugbetaalperiode kan nogal wat verschillend zijn. Zo moet je bij sommige aanbieders een minilening al binnen vijftien dagen terugbetalen. Anderen geven een wat flexibelere termijn, van bijvoorbeeld twee maanden. Dit heeft uiteraard ook te maken met het bedrag dat je leent. Wil je dus een minilening aanvragen, dan kun je het beste eerst even gaan kijken naar je mogelijkheden.

Vergelijken

Eén aanbieder van minileningen is Ferratum.nl. Ferratum biedt al leningen aan vanaf 100 euro. Dit bedrag kan oplopen tot 1500 euro. Het kleinste bedrag zal je al binnen 15 dagen terug moeten betalen, maar met een hoger bedrag zul je aan een flexibelere terugbetaaltermijn moeten voldoen. Nadat je aanvraag van een minilening is goedgekeurd, krijg je het bedrag binnen 24 uur op je rekening. Als je een groter bedrag wilt lenen dan 1500 euro, dan kun je terecht bij kredietspotter.nl. Kredietspotter biedt een gratis en vrijblijvende offerte aan, en je kunt er vanaf 2500 lenen. Als je een dure aankoop wilt doen, zoals een mooie nieuwe gitaar, is dat dus erg geschikt. Bovendien kun je bij kredietspotter ook kiezen voor een persoonlijke lening of zelfs een doorlopend krediet. Dat is handiger als je voor een langdurige periode wilt lenen. Zo hoef je het geld niet te snel weer bij elkaar te sprokkelen.