Staan Finance Academy Lean opleidingen

Staan Finance Academy is onderdeel van Staan Finance & Consultancy, een gerenomeerde parter voor Consultancy en Controlling-services, Finance Recruitment en Interim Finance Professionals aan Fortune 500-organisaties in Nederland. In eerste instantie was de Academy er om de persoonlijke ontwikkeling van de eigen Finance Professionals van Staan te versnellen. De klanten van Staan waardeerden de kennis van de Finance Professionals en Staan besloot daaruit ook de cursussen open te stellen voor klanten. 

De kennis wordt aangeboden in de vorm van een opleiding / cursus. Staan biedt verschillende cursussen aan over CMA (Customer Management Accountant), een Leadership-programma, Masterclasses zoals Mastering Cashflow, Restructuring, Consolidate en ook Power BI, Lean, Agile, Business English for Financials en meer. Kortom voor al je finance opleidingen / cursussen ben je bij Staan Finance Academy aan het juiste adres. 

Lean opleidingen bij Staan Finance Academy 

Een Lean opleiding behoort ook tot het pakket van aangeboden cursussen bij Staan Finance Academy. Lean richt zich op het zo organiseren van processen en de besturing daarvan, dat de waarde voor de klant wordt vergroot. De focus van Lean ligt primair op procesverbetering en kwaliteitsverbetering, met kostenreductie als secundaire effect. Staan biedt twee soorten Lean opleidingen aan: een Lean Green belt opleiding en een Lean Yellow belt opleiding. 

Lean Green belt opleiding

Na deze cursus ben je een belangrijke bestuurder van continue verbetering in Finance, maar ook daarbuiten. De Lean filosofie heeft geen geheimen meer voor jou. Je beheerst de technieken voor het begrijpen en oplossen van problemen met betrekking tot vooruitgang. Daarnaast beschik je over de vaardigheden om op een inspirerende wijze verbeter- en veranderingsprocessen te leiden.

Lean Yellow belt opleiding

Binnen Finance heeft men moeite met het implementeren van Lean! Met het volgen van onze Lean for Financials Yellow belt word jij in korte tijd de juiste collega hiervoor en weet je de processen te verbeteren. Als Yellow belt herken je verspilling, weet je hoe je ‘quick wins’ moet implementeren en wat de meest gebruikte Lean technieken zijn. Als Yellow belt is de stap naar de Green belt snel gemaakt.