Super tevreden voor de boekhouder van Administratiekantoor Heylo

Logo-Heylo

Mijn broer is erg tevreden over de boekhouder van Administratiekantoor Heylo die hij heeft ingehuurd om zijn boekhouding op orde te houden. Hij is namelijk sinds een aantal jaar de trotse eigenaar van zijn eigen bedrijf. Het bedrijf was in de loop van deze jaren erg gegroeid waardoor de boekhouding erg veel tijd in beslag nam.

Meer tijd voor de core business 

Mijn broer wilde graag een boekhouder inhuren zodat hij meer tijd zou hebben voor de core business van het bedrijf. Daarom gingen we een tijdje geleden ook samen op het internet op zoek naar een goed administratiekantoor bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Administratiekantoor Heylo ons het meeste aan. De website is namelijk erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website van dit administratiekantoor is ook zeer veel informatie te vinden voor wat het kantoor belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Nadat we deze informatie hadden gelezen besloot mijn broer om contact op te nemen om kennis te maken. 

financiële-samenwerking

Zeer tevreden over de het inhuren van een boekhouder 

Mijn broer kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek hebben zij de diensten die het administratiekantoor aanbiedt uitgebreid besproken. Na het gesprek besloot mijn broer om een boekhouder van in te huren. De boekhouding wordt nu een aantal maanden door dit administratiekantoor op orde gehouden en mijn broer is er erg tevreden mee.