Waarom payroll?

Steeds meer ondernemers kiezen voor payroll. Niet zo gek, want het kan veel opleveren voor uw organisatie. Door te kiezen voor een samenwerking met een payroll onderneming hoeft u zich niet meer bezig te houden met administratieve en financiële zaken voor uw werknemers. Een payrollonderneming neemt namelijk het juridische werkgeverschap uit handen. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere zaken. Daarnaast kan het ook veel andere voordelen voor u opleveren. In deze blog leggen we u uit waarom payroll een goede keuze kan zijn voor uw bedrijf.

Voordelen payroll

Dankzij payrolling heeft u geen werkgeversrisico’s meer en hoeft u zich niet meer bezig te houden met de personeelsadministratie. Door de backoffice uit te besteden kunt u de arbodienst en ziekengeldverzekering opzeggen. Daarnaast heeft u geen twee jaar loondoorbetalingsverplichting meer. Verder geldt dat wanneer een medewerker ziek is, de payrollorganisatie verantwoordelijk is voor doorbetaling en begeleiding van de werkgever.

Voor wie?

Lijkt het u ook interessant om een samenwerking aan te gaan met een payrollorganisatie? De partij die wij aanbevelen is PRO Payroll. Veel mensen kiezen voor een samenwerking met deze partij, aangezien deze partij staat voor kwaliteit en transparantie. U weet altijd waar u aan toe bent. Daarbij maakt het niet uit of u eigenaar bent van een groot bedrijf of freelancer bent: payroll is voor elke ondernemer of organisatie interessant. Let er wel op dat er verschillende regels gelden per onderneming. Op de website van PRO Payroll leest u hier meer over, dus neem zeker een kijkje op de website.

Meer weten waarom payroll interessant kan zijn?

Wilt u graag meer informatie over waarom payroll interessant kan zijn voor uw onderneming? Dan adviseren wij u om eens een kijkje te nemen op de website van PRO Payroll. De specialisten bij dit bedrijf geven u advies op maat en kunnen al uw vragen beantwoorden. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u nog op korte termijn genieten van alle voordelen wat payroll kan opleveren.