Wil jij jouw goud verkopen voor de meest recente goudprijs? Lees hier hoe dit veilig kan. 

Money and Gold. gold bullions. Financial concept

De goudprijs neemt een vogelvlucht in de afgelopen maanden. Dit komt uiteraard door de crisis in Oekraine en de aangeslingerde crises door corona de afgelopen jaren. Doordat het vertrouwen in de markt daalt, stijgen de prijzen van betrouwbare investeringen zoals goud. 

Jij als consument kun hier natuurlijk van profiteren door een te kijken wat jij allemaal nog ongebruikt thuis hebt liggen. Het is namelijk tegenwoordig super eenvoudig om je goud online op te sturen en een goed bod te krijgen. De beste aanbieder hierin is onlinegoudinkoop.nl.

Hoe werkt het ?

Het process werkt vrij eenvoudig en is een stuk veiliger dan op de ouderwetse manier. Jij voert in een tool op de website in hoeveel gram goud jij in je bezit hebt. Vervolgens komt er een concept bod te staan in de display. Lijkt jou dit wat? Dan laat je een verzendenvelop jouw kant op komen. 

zodra je de envelop hebt ontvangen doe je het goud erin en verstuur je deze vrijblijvend op naar de vestiging het dichtst bij jou in de buurt. Om de transparantie van het hele process te kunnen garanderen, openen ze jouw envelop terwijl ze er een video van maken. 

Vervolgens gaan de experts van onlinegoudinkoop het goud op waarde schatten en geven ze jou een defitief bod. Wil je het toch liever niet? Geen probleem. Dan verzenden ze het weer gratis terug naar jouw huis. Wil je het wel? Dan krijg je de hoogste prijs garantie, want bij onlinegoudinkoop.nl schikken ze in elk betere bod die bij een juwelier of onlinegoudinkoper wordt gegeven. 

Het voordeel van deze nieuwe manier is dat het een stuk sneller gaat dan naar de winkel toe met je goud. Daarnaast is het natuurlijk veiliger omdat jij niet met je waardevolle spullen over straat hoeft. Ook krijg je het hoogste bod die het dichtst tegen de huidgie goudprijs aan ligt.