Waar kun je op wedden?

Wedden op voetbal is spannend. Maar wist je dat je het wedden nog spannender kunt maken? De basis van wedden op voetbal is namelijk bepalen welke club wint (of dat er gelijk wordt gespeeld). Sommige spelers houden het hierbij. Maar voor wie behoefte heeft aan meer uitdaging, zijn er nog genoeg extra dingen om op te wedden. Waar kun je allemaal nog op wedden? Hier een overzicht van de meest gangbare extra weddenschappen die je bij wedstrijden kunt afsluiten.

De score

Voorspellen welk team wint, is een ding, maar kun jij ook voorspellen met welke score dit is? Door scores juist te voorspellen, kun je extra winst maken. Een correct voorspelde uitslag levert je namelijk een flinke bonus op. Dat is niet gek, want het is natuurlijk niet eenvoudig om te voorspellen hoeveel doelpunten er gaan vallen.

De doelpunten maken

Niet alleen op het aantal doelpunten kun je wedden: je kunt ook geld inzetten op wie de doelpunten gaat maken. Dat maakt de wedstrijd natuurlijk nog spannender om naar te kijken. En, het zal je niet verbazen, voor het correct voorspellen van de doelpuntenmaker(s) kun je natuurlijk rekenen op een puike bonus. Hierop wedden zorgt voor een hoop extra beleving tijdens de wedstrijd.

Wie doet wat? En wanneer?

Je kunt wedden op veel belangrijke momenten in de wedstrijd. Welk team opent de score? In welke minuut valt het eerste doelpunt? Met welke stand gaan de teams de rust in? Je kunt wedden op ontzettend veel variabelen.

Voor de echte kenners

Let op: al deze extra variabelen waarop je kunt wedden, is wel voor de echte kenners. Want ja: voorspellen wie er wint, kan een leek vaak ook nog wel. Soms biedt een blik op de ranglijst daarvoor nog wel een goede zekerheid. Maar de details die hier genoemd zijn, dat zijn toch de dingen waarmee de echte kenners zich onderscheiden van de gemiddelde fan. Ben je benieuwd of jij dit ook kunt? Op Weddenopvoetbal.nl vind je de bookmaker die bij je past.