Wedden op de Italiaanse Serie A

Waar in Europa vindt men het compleetste voetbal? Daar kan men natuurlijk over blijven discussiëren, maar Italië is een absolute topkandidaat. Hier vindt men alle soorten voetballers, van oude rotten tot vedetten en jong talent. Tactiek staat er hoog in het vaandel, verdedigen is er tot een kunst verheven, maar geslepen aanvallers zorgen ook in offensief opzicht voor vermaak. En fysiek is het misschien wel de zwaarste competitie die er is. De Italiaanse Serie A is dan ook een genot om te volgen en zeker spannend om op te wedden.

De Serie A ademt voetbal

In Engeland vindt men prachtige stadions, in Spanje gaat het er hartstochtelijk aan toe, maar toch kan qua sfeer en fanatisme weinig tippen aan Italië. Italianen zijn echt voetbalgek. De beruchte derby tussen Internazionale en AC Milan is misschien wel de beruchtste rivalenstrijd in het Europese voetbal. Bovendien speelden en spelen er in Italië veel Belgen: Mertens, Nainggolan, Vermaelen, Lukaku, Praet…. ook voor ons was en is er dus meer dan genoeg om in de gaten te houden op de Italiaanse velden.

Het Italiaanse voetbal is geslepen. Het draait om discipline. Italianen weten dat een goede aanval begint bij verdedigen. Niet voor niets denkt men bij fantastische verdedigers uit het verleden direct aan Italië. Cannavaro, Nesta, Maldini, Materazzi…. Maar wat te denken van geweldige middenvelders als Pirlo? En ook de buitenlanders die hier speelden, waren van absoluut topniveau. Van Maradona die de held van Napels werd, tot de stilistische Nedved of geweldenaar Ibrahimovic die er maar geen genoeg van krijgt?

Wedden via Weddenopvoetbal.nl

Wil jij veilig kunnen wedden op de serie A? Kijk dan op Weddenopvoetbal.be. Hier vind je niet alleen de beste wed websites, maar kun je ook het belangrijkste internationale voetbalnieuws lezen. Zo blijf je automatisch op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen uit het Italiaanse voetbal.

Bron: Circus bookmaker